Bothnia Burlesque Ry: logo

Anaïs Lune

Bothnia Burlesque

Anaïs Lune on oululainen glamourin supernova.
Kuin seireeni hän hurmaa sinut kauneudellaan, mutta varo, ettei sydäntäsi kaapata kokonaan! Hän on intohimoinen ja vangitseva, ja hänen suonissaan virtaa polttava laava. Hänen eksoottinen charminsa saa sinut takuulla pauloihinsa!

 Anaïs pitää kunnia-asianaan tarjota yleisölle joka tilanteessa ammattimainen ja täydelliseksi hiottu kokemus. Hänen yli 9 vuoden kokemuksensa ansiosta niin yleisö kuin tuottajatkin voivat luottaa saavansa mitä korkealaatuisinta viihdettä. Jos tapahtumasi kaipaa esiintyjää, jonka taidetta on ihastuttavaa katsella ja jonka kanssa yhteistyö sujuu kuin tanssi, on Anaïs Lune oikea valinta!

Esiintymisiä

  • Lukuisat Bothnia Burlesquen tapahtumat
  • Esiintymisiä Suomen burleskiklubeilla, mm. Teerenpeli Tease (Tampere), Rubies-Klubit (Helsinki), Tampere Burlesque Experience, Queerlesque Show by Betty Fvck (Helsinki), Burlesque Blossoms (Helsinki)
  • Esiintymisiä yleisötapahtumissa, mm. Oulu Pride 2022
  • Monia yksityis- ja tilaustapahtumia ympäri Suomen
  • London Burlesque Festival 2019, 2018, 2017 ja 2015
  • Haparanda Classic Motor Meet 2022 ja 2015
  • The Spectacular Cabaret Fest, Contest & Open Stage, Lissabon 2022
  • World Burlesque Games, Lontoo 2018
  • Virtuaaliesiintymisiä Euroopassa, USAssa ja Kanadassa

Alue

Oulu
Koko Suomi

Buukkaa Anaïs tapahtumaasi!

Burleskitapahtumat
Yksityiskeikat
Polttaritunnit
Työpajat (Bump ’n’ Grind, Sultry Seduction, Viuhkatanssi, Coaching-työpaja)

Esitykset

Black Cat

”Black cat” on kunnianosoitus klassiselle burleskille ja oodi Bump’n’Grindille, sen kaikessa voimassaan ja kiihkossaan! Kuten aina, kun kyseessä on Anaïs, tässäkin esityksessä on jekkunsa: viehkeän kehräyksen vaihtuessa hurjaan karjuntaan huomaat pian jääneesi ansaan, ja kissan vieneen sydämesi!

Kesto: 3 min 47 s

Bothnia Burlesque

Scarlet Lust

Himo pukeutuu punaiseen (sen kaikkiin sävyihin), kaikkihan sen tietävät! Tämä klassinen numero höyhenpuuhkineen on syntisen viettelevä, ja täynnä intohimoa, kiihkoa ja 100% glamouria!

Kesto: 4 min 22 s

Bothnia Burlesque

Spellbound

Taianomainen ja lumoava: tämän esityksen aikana tunnet astuneesi unimaahan! Anaïs on eteerinen olento, joka vapauttaa itsensä kaikista kahleistaan. Tämä maaginen numero sekoittaa taidokkaasti klassisen burleskin ja höyhenviuhkat moderniin musiikkiin ja tunnelmiin.

Kesto: 3 min 17 s

Bothnia Burlesque

Tragic Beauty

Anaïs Lune on inspiroitunut Oscar Wilden kirjoittamasta Dorian Greyn tarinasta. ”Jokaisen olemassa olevan hienon asian takana oli jotain traagista.” Hän on vankina, hänen sielunsa on kahlittu maalaukseen petoksen seurauksena. Voitko nähdä hänet? Pelastaa hänet? Rakastaa häntä?

Kesto: 4 min 22 s

Bothnia Burlesque

Nocturnal

Vapauta sisäinen pimeytesi! Tällaista yöeläintä et olekaan ennen nähnyt: Anaïs tuo päiväunet tosiksi ja painajaiset lihaksi upealla, mutta hitusen pelottavalla pupullaan! Bump’n’Grindia ja villin synkkää viettelystä sinulle tarjoilee Anaïs Lune.

Kesto: 4 min 35 s

Bothnia Burlesque

Temptress of Tease

Tämän klassisemmaksi ei esitys muutu! Anaïs Lune kaikessa glamourissaan hunajaiseen jazziin verhoiltuna. Antaudu nautinnolle, ja heittäydy tämän kuumaverisen viettelijättären kutomaan verkkoon.

Kesto: 3 min 6 s

Bothnia Burlesque

Yhteystiedot

anaisluneburlesque@gmail.com

Oulu

@anais.lune

(c) Bothnia Burlesque ry 2022
info@bothniaburlesque.fi