Bothnia Burlesque Ry: logo

Yksityistunnit

Bothnia Burlesque

Polttariburleski

Kuvaus: Polttariryhmille suunniteltu ryhmätunti, jolla sheikataan, tanssitaan ja pidetään hauskaa! Tunnilla opettelemme burleskin perusteita, liikekieltä, burleskiasennetta sekä treenaamme yhdessä lyhyen ”huomenlahjaesityksen”. Lopuksi voidaan tutustua tasselien pyörittelyn saloihin!
Tunnin sisällöstä sovitaan etukäteen, ja koreografia voidaan suunnitella esimerkiksi polttarien teeman mukaiseksi. Morsian saa tunnin päätteeksi muistoksi tasselit!

Huom! Nimestään huolimatta tunti sopii erinomaisesti burleskin tutustumistunniksi myös muihin juhliin, tapahtumiin ja vaikka tyhypäiviin! Kysy lisää sähköpostitse!

Varusteet: Jumppavaatteet tai vaihtoehtoisesti burleskihenkiset vaatteet, tukevat korolliset kengät tai paljain jaloin. Koreografiassa käytettävät rekvisiitat (mm. höyhenpuuhkat, stayup- tai sukkanauhasukat sekä hansikkaat) sovitaan etukäteen.

Kesto: 60-90 minuuttia

Hinta: 180€  (+matkakulut sopimuksen mukaan)

Paikka: Ohjaaja voi varata tuntia varten tanssisalin, jonka vuokra lisätään opetuksen hintaan. Tunti voidaan järjestää myös ryhmän järjestämässä tilassa; tähän käyvät myös kodit, mökit ja ulkotilat!

Tunnin tilaaja vastaa ilmoittautumisista ja tunnin maksusta. Tilausvahvistuksen jälkeen tilaaja on velvollinen maksamaan varausmaksun 50%, vaikka tunti peruuntuisikin tilaajasta johtuvista syistä (poikkeustapaukset huomioidaan).

Tunti maksetaan käteisellä, Mobilepaylla tai laskulla (ainoastaan yritykset ja yhdistykset). Lasku lähetetään tunnin tilaajalle Ukko.fi-palvelun kautta (sähköpostiin), maksuaikaa 14 vrk tunnin ajankohdasta eteenpäin.

Opettajia tunneille löytyy Seinäjoelta, Vaasasta ja Oulusta. Kysy lisää sähköpostitse!

Bothnia Burlesque

Työpajat ja yksityisopetus

Bothnia Burlesquen kokeneet artistit ohjaavat myös muita työpajoja ja burleskitunteja tilauksesta. Opetuksen sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden mukaiseksi.

Tarjoamme myös coaching-tunteja eli yksityisvalmennusta burleskiesiintymisestä haaveileville sekä esiintyjäuraansa aloitteleville!

Artistien sivuilta löydät esimerkkejä tarjotuista työpajoista sekä artistien yhteystiedot.

(c) Bothnia Burlesque ry 2022
info@bothniaburlesque.fi