Bothnia Burlesque Ry: logo

Kurssit

Bothnia Burlesque

Burleskin viikkotunnit Vaasassa

Torstaisin klo 18:30 – 19:30, 1.9.2022 alkaen
Tanssistudio Mia, Vaasa
Ohjaaja: Lucie Von Lust

Burleski on tanssillista, esiintyvää taidetta, joka yhdistää teatteri-ilmaisua, luovaa stripteasea ja vanhanajan glamouria.
Harrastuksena burleski on monipuolinen ryhmätunti, jossa tanssikoreografioiden lisäksi harjoitellaan naisellista esilläoloa ja vapauttavaa itseilmaisua. Tunneille tarvitset ainoastaan joustavat vaatteet, ja tunnit soveltuvat kaikentasoisille harrastajille.

Hinta:
1 kerta = 15€ (13€*)
5 kerran kortti 65€ (60€*)
10 kerran kortti 120€ (100€*)
*= Bothnia Burlesquen jäsenet/opiskelijat/eläkeläiset

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
https://tanssistudiomia.fi/ohjatut-tunnit/

Burleskitunnit Seinäjoella

Burleskitunnit jatkuvat Seinäjoella syksyllä 2023!

Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Työpajat

Värikäs juliste burleskityöpajoista

Työpajat Seinäjoella: Ava Galactica ja Devi Letalis!

Bothnia Burlesque tuo jälleen Seinäjoelle kaksi uniikkia, huikeaa workshopia! 🤩
 
2.9.2023 Nuorisokeskuksen peilisali, Seinäjoki
 
Klo 11-12:30
IDEASTA ASUKSI
 
Ava Galactican pitämässä työpajassa paneudutaan omaperäiseen asusuunnitteluun ja -rakenteluun. Ava esittelee asuntekovinkkejä ja -tekniikoita, mm. kevyitä ja kestäviä materiaaleja erikoisiin asuihin, asunosien kiinnitys-/irrotusmekanismeja ja ledivalojen käyttöä asuissa. Tunnilla voi myös kysellä toteutusvinkkejä omiin projekteihin. Vinkkiosion lisäksi työpajassa harjoitellaan erikoisempien asujen/proppien ideointia design-tutkimuksesta lainatun provotype (provocative prototype) -suunnitteluharjoituksen avulla. Harjoituksessa voi ideoida asua omaa, suunnitteilla olevaa numeroa varten, mutta oma numeroidea ei ole välttämätön. Työpaja sopii kaikille burleskista kiinnostuneille. Mukaan voi halutessaan ottaa muistiinpanovälineet.
 
Hinta:
15€ / Bothnia Burlesquen jäsenet
20€ / muut
(käteinen tai MobilePay)
******
 
Klo 12:45-14
SNAKE CHARMER
*opetus englanniksi, tulkkaus suomeksi*
 
Devi Letalis tunnetaan vahvoista, mutta käärmemäisistä liikkeistään. Hänen tanssityylinsä versoaa tribal fusion -tanssin juurilta, muodostaen Deville tyypillisen, uniikin burleskin liikekielen.
Tässä työpajassa Devi opettaa perusteet vahvoihin ja rentoihin shimmyihin, aksentteihin, käärmemäisiin liikkeisiin ja kehon hallittuun aaltoiluun. Työpaja tarjoaa upean tarvikepaketin oman burleskitanssityylin rikastamiseen!
Työpaja sisältää lämmittelyn ja loppuverryttelyn, sekä aikaa kysymyksille. Työpaja sopii kaikille tasoille, eikä aiempaa (burleski)tanssitaustaa vaadita. Mukaan tarvitset mukavat vaatteet, joilla on hyvä liikkua. Halutessasi voit ottaa myös oman jumppamaton.
 
Hinta:
25€ / Bothnia Burlesquen jäsenet
30€ / muut
(käteinen tai PayPal)
—-
Ilmoittautumiset: info@bothniaburlesque.fi
Voit ilmoittautua molempiin tai vain toiseen työpajaan!
Työpajojen maksu käteisellä. Avan työpajan voi maksaa myös MobilePaylla, ja Devin PayPalilla.
Työpajoihin otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Älä siis aikaile, vaan ilmoittaudu mukaan näihin ainutkertaisiin työpajoihin heti!

(c) Bothnia Burlesque ry 2022
info@bothniaburlesque.fi